❉ Osteria Liz zoekt: Medewerker bediening ❉

Wij zijn

Wij zijn Osteria Liz, een gezellig en karakteristiek Italiaans restaurant in het pittoreske Liskwartier in Rotterdam Noord. Ons jonge en hechte team voorziet onze gasten van authentieke Italiaanse gerechten en wijnen, of van een goede cocktail op ons terras.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar nieuwe en energieke mensen die zich willen aansluiten bij famiglia Liz om ervoor te zorgen dat onze gasten tip-top worden verzorgd. Mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en die niet schrikken van een vol dienblad.

Dit ben jij

Dankzij jouw energieke en sociale houding ben je binnen no-time de favoriete serveerder van onze gasten. Jij legt aan je collega in detail uit hoe veel delen Aperol er in een Spritz gaan terwijl je een glas pinot grigio inschenkt voor die mevrouw aan tafel vier, die je hebt aanbevolen omdat je die zelf ook zo lekker vindt. Je houdt van gezelligheid, eten, drinken, en hebt zin om deze zomer lekker aan de slag te gaan.

Dit bieden wij

Bij Osteria Liz kom je te werken in een hecht en gezellig team. We zorgen voor elkaar, en zorgen voor gezelligheid. Dit doen we in een intieme omgeving in een gezellige, rustige woonwijk. De zomer op ons terras is er een als uit de film, en is niet alleen voor onze gasten een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de avondzon onder het genot van een drankje. Hiernaast kun je rekenen op een uitstekend salaris en prettige werkuren.

Interesse? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we je snel bij ons op de vloer!

010 203 56 20

info@lizrotterdam.nl

🧡📲